Reteta cu nuci

Printeaza

Reteta cu nuci din: cartofi, nuci, zahar, sare.

Ingrediente:Reteta cu nuci

  • 4 cartofi
  • 250 g nuci măcinate
  • 1 pahar zahăr (200 g)
  • 1 vârf de cuţit de sare

 

 

 

Mod de preparare:

Se pun cartofii la copt, după care se curăţă de coajă, fierbinţi, şi se pasează bine amestecându-se cu zahărul şi cu foarte puţină sare.

Se pune nuca amestecând bine până se formează o cremă.

Din această compoziţie se formează biluţe de forma unei nuci care se tăvălesc prin zahăr pudră şi facultativ prin nucă de cocos.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cartofi noi la tigaie

Cartofi noi la tigaie

Cartofi noi la tigaie din: cartofi, bacon, ceapa, ulei, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 g cartofi noi 350 g bacon o legătură ceapă 6 linguri ulei sare piper 2-3 fire pătrunjel   Mod de preparare: Baconul feliute se pune la prăjit în uleiul încins. Pe la jumătatea prăjirii se adaugă cartofii tăiaţi cuburi. Se amestecă […]

Musaca de cartofi cu branza

Musaca aromata de cartofi cu soia

Musaca de cartofi cu soia din: cartofi, ceapa, patrunjel, ulei, lapte de soia, soia, margarina, sare, pesmet. Ingrediente: 1 kg cartofi 3 cepe 1 legătură pătrunjel 3 linguri ulei circa 150 ml lapte de soia 300 g soia granule 50 g margarină sare câte 1 lingură margarină şi pesmet pentru formă   Mod de preparare: Inmoi granulele […]

 

Salata de cartofi si hamsii

Salata de cartofi si hamsii

Salata de cartofi cu hamsii din: cartofi, hamsii, ceapa, castraveti, ulei, sare, otet, cimbru. Ingrediente: 1 kg cartofi 300 g hamsii desărate 2 cepe mijlocii 2-3 castraveţi muraţi 2 lin­guri cu ulei sare 2 linguri cu oţet cimbru   Mod de preparare: Spălaţi cartofii cu un burete aspru, puneţi-i să fiarbă în apă calda. Dupa […]

 

Sufle de cartofi cu branza dulce

Sufle de cartofi cu branza dulce

Sufle de cartofi cu branza dulce din: cartofi, lapte, unt, branza, faina, oua, morcovi, marar. Ingrediente: 3,5 kg cartofi 1 l lapte 100 g unt 1 kg brânză dulce de vacă 100 g făină 3 ouă 750 g morcovi 1 legătură mărar   Mod de preparare: Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.