Hamburger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar din: fileuri de somon, chifle integrale, crema de branza, marar, ulei de masline, sare, piper, frunze de salata. Pentru cei care doresc să exploreze noi orizonturi culinare, Hamburger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar oferă o combinație inedită de gusturi și texturi, aducând împreună […]
Reteta zilei: Somon cu morcovi si glazura de portocale rosii
PrinteazaSomon cu morcovi si glazura de portocale rosii din: portocale rosii, miere, chili, chimen, boia, usturoi, somon, morcovi.
Ingrediente:
- 3 portocale rosii, 2 stoarse, 1 feliata
- ¼ cana de miere
- 1 lingurita chili
- ½ linguriță de chimen
- ½ linguriță boia
- 3 catei de usturoi zdrobit
- 1 file somon proaspăt
- 4-5 morcovi decojiti
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Într-un castron mic, amestecati sucul de la portocale, miere, chili, chimen, boia de ardei și usturoi.
Se pune somonul într-un vas de copt si se adauga morcovii.
Se pun felii de portocala peste somon.
Dati la cuptor timp de 30 minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti.
Somon cu morcovi si glazura de portocale rosii
Pofta buna!
Andive Umplute cu Somon Fumé din: frunze de andive, somon, branza de capra, smantana, marar, ceapa verde, sare, piper, marar, lamaie. Descoperă eleganța și rafinamentul unui aperitiv care va aduce un plus de stil și gust oricărei mese. Această rețetă combină textura crocantă a andivelor cu savoarea delicată a somonului fumé, îmbogățită de cremozitatea brânzei […]
Blinii de Hrișcă cu Somon Afumat
Blinii de Hrișcă cu Somon Afumat din: hrisca, faina, oua, lapte, drojdie, zahar, sare, ulei, somon afumat, smantana, marar. Redescoperă clasica rețetă rusească de blinii, într-o variantă modernă și sănătoasă, folosind făina de hrișcă. Această reinterpretare îmbină gustul unic al hrișcii cu textura fină a somonului afumat și prospețimea smântânei, oferind o experiență culinară rafinată […]
Foarte, foarte bun!
Imi ploua in gura!