Amesteci ingredientele pentru clătite (mai puţin berea). Lasi să se odihnească 20 de minute, apoi adaugi berea si poti începe să coci clătitele.
Pentru crernă amesteci brânza cu smântâna, ceapa verde si eventual mărar tocat.
Pui peste fiecare clătită un strat de cremă si felii de somon afumat.
După ce ai terminat de umplut clătitele, le pui pe un platou, ornezi cu cremă de brânză si presari de jur împrejur ceapă verde tăiată mărunt sau verdeaţă.
Bruschete cu Somon Afumat și Smântână – Rețetă Delicioasă de Aperitiv din: paine, somon afumat, smantana, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie, sare, piper, frunze de marar. Aceste Bruschete cu somon afumat și smântână acră sunt alegerea perfectă pentru un aperitiv elegant sau o gustare delicioasă. Somonul afumat adaugă o notă bogată de fum […]
Rețetă de Somon la Cuptor – Cum să Gătești Somonul Perfect din: file de somon, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper, lamaie, frunze de patrunjel. Rețeta de somon la cuptor este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru iubitorii de pește. Acest fel de mâncare a devenit popular datorită simplității […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi place