Fasole verde simpla

Printeaza

Fasole verde simpla din: fasole verde, salota, ulei, otet.

Mod de preparare:Fasole verde simpla

Se taie vârfurile de la 250g de fasole verde, dar nu şi cozile ondulate (arată mai bine în stil rustic).

Se fierb în apă cu sare 3 minute până ce se înmoaie. Se pregăteşte un castron cu apă foarte rece; când fasolea este fiartă, se scurge şi se bagă în apă rece 3 minute, apoi se scurge bine şi se răstoarnă pe o farfurie.

Se toacă fin 1 şalotă mică, se împrăştie peste fasolea verde şi se stropeşte cu un pic de ulei şi oţet balsamic. Se amestecă şi se serveşte cald sau rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.