Salata antipasti

Printeaza

Salata antipasti din: salata, anghinare, ardei copti, celery, usturoi, mustar de Dijon, ceapa, otet, sare, zahar, piper, paine.

Mod de preparare:Salata antipasti

Se goleşte într-un bol 1 pungă de amestec frunze de salată împreună cu 100g inimi de anghinare de la borcan, 50g ardei copţi de la borcan, 1/2 inimă de celery şi 1 ceapă mică roşie tăiată felii.

Se amestecă 2 linguri de oţet din vin roşu, 3 linguri ulei de măsline extravirgin, 1/2 căţel de usturoi pisat, 1/4 linguriţă muştar de Dijon şi 1/4 linguriţă zahăr fin într-un borcan cu filet, se adaugă sare şi piper şi se agită bine.

Se toarnă peste salată chiar înainte de servire şi se amestecă totul bine. Se serveşte cu pâine cu coaja crocantă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.