Supa clara cu galuste din: oase de vita, rasol de vita, zarzavat de supa, ceapa, ienibahar, foi de dafin, patrunjel, carne tocata de vita, albusuri, sare, unt, nucsoara, faina, patrunjel. Ingrediente: 300 g oase de vita 300 g rasol de vita 500 g zarzavat de supa 100 g ceapa 10 boabe ienbahar 2 foi de […]
Supă de peste cu legume din: peste marunt, apa, vin alb, foiae de dafin, ceapa, sare, piper, usturoi, patrunjel, ciuperci, boabe de piper, telina, morcovi, ardei gras, dovlecei, supa clara de legume si peste mare. Ingrediente: 600 g pește mărunt 1 l apă 100 ml vin alb 1 foaie de dafin 1 ceapă sare piper […]
O reteta de supa cu ou din: supa de vita, ceapa verde, unt, oua, frunze de capsuna, urzici si condimente. Când supa dă prima oară în clocot, adaugă o lingură sau două de condimente, pentru a obţine un gust mai bogat. Ingrediente: un litru supa clara de vita o ceapa verde o lingura unt 4 […]
Asa simpla … fara nimic in ea, nici o legume … nimic
#Ionela : Probabil carnea fiartă o poți păstra ca aperitiv. Însă asta e rețetă doar pentru supă