Mac and Cheese cremos – Rețeta clasica americana din: macaroane, lapte, branza cheddar, unt, faina, sare, pesmet. Ingrediente: 200g macaroane (sau paste cu coadă de soricel) 2 căni de lapte 2 căni de brânză cheddar rasă 2 linguri de unt 2 linguri de făină Sare și piper, după gust Pesmet (opțional, pentru acoperirea de […]
Peste prajit cu salsa de rosii
PrinteazaPeste prajit cu salsa de rosii din: ananas, rosii, ceapa, coriandru, suc de lamaie, file de peste, sare, piper, ulei de masline, lamaie.
Ingrediente:
- 1/2 ananas, curăţat şi tăiat în bucăţi
- 100 g roşii murate, tăiate mărunt
- 3 cepe verzi, tăiate fin
- 10 g coriandru proaspăt, tăiat
- sucul de la 1/2 lămâie
Pentru peste:
- 4×200 g file de peşte cu piele
- sare de mare
- piper negru
- ulei de măsline pentru prăjit
- felii de lămâie pentru decor
Mod de preparare:
Amestecă toate ingredientele pentru salsa într-un bol. Crestează uşor pielea peştelui.
Asezonează, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte peştele cd pielea în jos, timp de 5-6 minute, apoi întoarce-l şi mai prăjeşte-l 2 minute.
Pune peştele pe un platou şi acoperă-l cu salsa.
Peste prajit cu salsa de rosii
Pofta buna!
Rulouri de Pui cu Mozzarella – Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat
Rulouri de Pui cu Mozzarella – Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat din: piept de pui, mozzarella, sunca, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper Ingrediente: 4 bucati piept de pui deschise ca o carte 200g mozzarella, tăiată în felii subțiri 100g șuncă sau bacon feliat 2 linguri ulei de măsline 2 căței de usturoi, […]