Peste prajit cu salsa de rosii

Printeaza

Peste prajit cu salsa de rosii din: ananas, rosii, ceapa, coriandru, suc de lamaie, file de peste, sare, piper, ulei de masline, lamaie.

Ingrediente:

  • 1/2 ananas, curăţat şi tăiat în bucăţi
  • 100 g roşii murate, tăiate mărunt
  • 3 cepe verzi, tăiate fin
  • 10 g coriandru proaspăt, tăiat
  • sucul de la 1/2 lămâie

Pentru peste:

  • 4×200 g file de peşte cu piele
  • sare de mare
  • piper negru
  • ulei de măsline pentru prăjit
  • felii de lămâie pentru decor

 

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele pentru salsa într-un bol. Crestează uşor pielea peştelui.

Asezonează, încălzeşte uleiul într-o tigaie şi prăjeşte peştele cd pielea în jos, timp de 5-6 minute, apoi întoarce-l şi mai prăjeşte-l 2 minute.

Pune peştele pe un platou şi acoperă-l cu salsa.

 

Peste prajit cu salsa de rosii

Peste_prajit_cu_salsa_de_rosii

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Mac and Cheese cremos – Rețeta clasica americana

Mac and Cheese cremos – Rețeta clasica americana din: macaroane, lapte, branza cheddar, unt, faina, sare, pesmet.   Ingrediente: 200g macaroane (sau paste cu coadă de soricel) 2 căni de lapte 2 căni de brânză cheddar rasă 2 linguri de unt 2 linguri de făină Sare și piper, după gust Pesmet (opțional, pentru acoperirea de […]

Rulouri de Pui cu Mozzarella – Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat

Rulouri de Pui cu Mozzarella – Rețetă Savuroasă și Ușor de Preparat din: piept de pui, mozzarella, sunca, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper Ingrediente: 4 bucati piept de pui deschise ca o carte 200g mozzarella, tăiată în felii subțiri 100g șuncă sau bacon feliat 2 linguri ulei de măsline 2 căței de usturoi, […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.