Salata ruseasca cu patrunjel
PrinteazaSalata ruseasca cu patrunjel din: cartofi, morcov, ciuperci, telina, castraveti, maioneza, patrunjel, sare.
- 5-6 cartofi
- 1 morcov
- 1 cutie cu ciuperci
- 1 ţelină mică
- 2 castraveţi muraţi
- 200 g maioneză
- pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Spală cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, fierbe morcovul.şi ţelina. După ce s-au fiert cartofii, curăţă-i de coajă, taie-i cubuleţe şi pune-i într-un vas.
Peste cartofi, pune morcovul tăiat rondele şi ţelina cubuleţe. Adaugă ciupercile scurse de zeamă şi tăiate cât mai mărunt şi castraveţii cubuleţe.
Incorporează maioneza, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu pătrunjel tocat mărunt. Lasă la rece 15 minute.
Salata ruseasca cu patrunjel
Pofta buna!