Somon in hartie
PrinteazaSomon in hartie din: somon, lamaie, marar, ceapa, ulei de masline, sare, piper.
- 2 fileuri de somon
- 2 felii de lămâie
- câteva crenguţe de mărar
- 3-4 cepe verzi, feliate
- ulei de măsline
- sare şi piper negru măcinat
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Taie 2 pătrate din hârtie de copt şi pune fileurile în mijlocul lor. Aşază deasupra fiecărei bucăţi câte o felie de lămâie tăiată în două, câteva crenguţe de cimbru, ceapă verde şi stropeşte cu puţin ulei de măsline.
Presară sare şi piper negru, după gust. Impachetează foaia în jurul peştelui şi sigilează bine. Pune-le într-o tavă. Coace-le 15-20 de minute, în funcţie de grosimea peştelui.
Scoate bucăţile din tavă şi lasă-le să se răcească câteva minute înainte de a desface foaia.
Somon in hartie
Pofta buna!
Iese foarte bun somonul in felul asta