Ardei copti umpluti cu carne
PrinteazaArdei copti umpluti cu carne din: ardei gras, piept d epi, morcov, patrunjel, rosie, lamaie, ulei, sare, ulei.
Ingrediente:
- 3 ardei divers coloraţi
- 1/2 piept de pui
- 1 morcov mic
- 1 rădăcină de pătrunjel mică
- 1 roşie
- 1/2 linguriţă zeamă de lămâie
- 1/2 linguriţă ulei
- 1 fir de pătrunjel verde
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Coci ardeii pe o tablă pe aragaz şi când unt gata, îi presari cu sare şi îi laşi să se răcească. Cureţi mor- ovul şi rădăcina de pătrunjel şi le pui la fiert cu carnea în apă cu puţină sare. După ce au fiert toate, le scurgi tai carnea şi legumele felii şi le amesteci cu pătrunjelul tăiat mărunt şi un praf de sare.
Cureţi şi ardeii copţi cu grijă ca să nu-i rupi, îi umpli cu carnea si legumele pregatitesi-i asezi pe o farfurie. Speli rosiile, le tai felii, le asezi langa ardei si le stropesti cu uleiul si zeama de lamaie.
Pofta buna!