Supa de ceapa cu vin din: ceapa, ardei, usturoi, sare, ulei, vin, piper, zahar, maghiran, paine, branza. Ingrediente: 500 g ceapă verde 1 ardei iute roşu 2 căţei de usturoi sare 3 linguri de ulei de unt 250 ml vin alb sec 750 ml supă de legume piper 1 priză de zahăr 1/2 de legătură […]
Supa de ceapa si cascaval – reteta simpla si gustoasa
PrinteazaSupa de ceapa si cascaval din: ceapa, faina, supa de pui, sare, bagheta, piper, zahar, ceapa, unt, cascaval.
Ingrediente:
- 4-5 cepe
- 1 lingură făină
- 1l supă de pui
- sare
- 1/2 baghetă
- piper
- 1 legătură ceapă verde
- 2-3 linguriţe zahăr
- 90 g unt
- caşcaval ras (pentru crutoane)
Mod de preparare:
Cureţi cepele şi le tai nu foarte mărunt untul într-o oală, îl laşi să se topescă, apoi adaugi ceapa şi zahărul.
Laşi totul la foc mic, 10-15 minute, ca să se caramelizeze. Adaugi făina, amesteci şi torni supa de pui, piper şi sare, după gust.
Laşi să fiarbă aproximativ 30 de mfnute.
Pentru crutoane, tai felii de pâine, le presari cu puţin piper şi le dai la cuptor, ca să se rumenească.
Când sunt gata, le presari cu caşcaval ras, le asezi in bolurile cu supa de ceapă şi le dai puţin la Cuptor ca să se gratineze caşcavalul, apoi le serveşti presărate cu ceapa verde tăiată.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa cu ceapa verde
Supa cu ceapa verde din: apa, ceapa, unt, faina, sare, piper, cascaval, paine. Ingrediente: 1,5 l apă sau supă de carne câteva legături de ceapă verde 1/2 kg ceapă uscată 125 g unt 1 linguriţă făină sare piper 200 g caşcaval sau parmezan 8-10 felii pâine prăjită Mod de preparare: Cureţi ceapa şi partea […]
Pofta buna!