Mancarica de porc cu ciuperci
PrinteazaMancarica de porc cu ciuperci din: ceafa de porc, ciuperci, ceapa, morcov, usturoi, apa, smantana, ulei, sare, piper.
- 400 g ceafă de porc
- 500 g ciuperci
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 3 căţei usturoi
- 100 ml apă
- 250 g smântână
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile, le tai bucăţi şi le căleşti 5 minute în ulei cu usturoiul pisat, ceapa tocată şi morcovul feliat. Scoţi ciupercile şi prăjeşti ceafa de porc feliată.
Torni apa, presari sare şi piper după gust şi ţii până scade lichidul. Adaugi în vas ciupercile şi smântână, condimentezi cu sare şi piper şi mai laşi carnea pe foc 20 de minute.
Pofta buna!