Carnaciori vegetali

Printeaza

Carnaciori vegetali din: naut, orez, pesmet, ceapa, rosii, busuioc, oregano, sos de soia, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Carnaciori_vegetali

  • 2 ceşti năut
  • 1 cană orez
  • 1 ceaşcă pesmet
  • 1 ceapa
  • 1/2 ceaşcă roşii decojite conservate în bulion
  • 1/2 linguriţă busuioc uscat
  • 1 linguriţă oregano uscat mărunţit
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Pui năutul să se înmoaie, de seara, iar a doua zi îl fierbi în apă uşor sărată, timp de aproximativ 3 ore, la foc mic, până când boabele se înmoaie bine.

Alegi orezul, îl speli şî îl fierbi în 2 căni de apă uşor sărată. Intr-un alt vas, pui la fiert pentru 5 minate roşiile decojite şi mărunţite, sosul de soia şi pătrunjelul fin tocat.

Scurgi năutul fiert şi îl mixezi sau îl zdrobeşti cu furculiţa. Laşi piureul să se răcească şi să se mai întărească.

Cureţi ceapa şi o tai mărunt. Intr-un castron, amesteci toate ingredientele şi, cu mâinile unse cu ulei, formezi cârnăciori pe care îi aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Ii coci în tava acoperită cu folie de aluminiu, timp de 45 de minute, la foc mediu.

Carnaciori vegetali

Carnaciori_vegetali

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Burgeri vegetali cu nuci si busuioc

Burgeri vegetali cu nuci si busuioc din: seminţe de in, seminţele de floarea-soarelui sau de nuci sau nuci pecan ori alune, suc de lămâie, apa, morcov, ceapă, busuioc, mărar, ardei, sare, usturoi. Ingrediente: 1/2 ceaşcă de seminţe de in, măcinate 2 ceşti de seminţele de floarea-soarelui (înmuiate în apă) sau de nuci (înmuiate în apă), nuci pecan ori alune 2 linguri de suc de lămâie […]

Hamburgeri vegetali

Hamburgeri vegetali

Hamburgeri vegetali Ingrediente: două căni de fasole pisată o legătură de pătrunjel o cană de coriandru tăiat fin o legătură de mărar mărunţit o cană de ceapă verde o cană de ceapă uscată două căpăţâni de usturoi tăiat mărunt ulei apă minerală chili pudră seminţe de susan sare piper Preparare: Se pune fasolea într-un castron […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.