Napolitane duo
PrinteazaNapolitane duo din: margarina, zahar, lapte, crema de ciocolata, cacao, nuca, alune, biscuiti.
Pentru crema albâ:
- 175 g margarină
- 1/4 cană zahăr pudră
- 1/4 cană lapte
- 150 g lapte praf
Pentru crema de ciocolată:
- 100 g margarină
- 160 g cremă de ciocolată cu gust de arahide
- 1 lingură cacao
- 2 linguri nucă tocată
- 100 g alune tocate
- 2 biscuiţi
- 1 plic glazură de ciocolată pentru decor
Mod de preparare:
Pentru crema albă, freci spumă margarina, apoi adaugi câte puţin lapte şi zahărul. Când ai obţinut o spumă omogenă, încorporezi laptele praf şi omogenizezi.
Pentru a doua cremă, freci margarina cu crema de ciocolată cu gust de ara-tfide, praful de cacao, biscuiţii raşi, alunele şi nuca tocată.
Ungi o foaie cu crema albă, acoperi cu a doua foaie, apoi întinzi crema de ciocolată şi acoperi cu a treia foaie. Păstrezi prăjitura în frigider, cu o greutate deasupra.
După 3 ore, o scoţi din frigider şi torni peste ea glazura de ciocolată, preparată conform instrucţiunilor de pe plic.
Napolitane duo
Pofta buna!