Carbonara

Printeaza

Carbonara din: paste, bacon, ulei, usturoi, oua, ceapa, smantana, parmezan, sare, piper.

Ingrediente:

  • o pungă paste
  • 6 felii bacon
  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei usturoi
  • 4 ouă
  • 3 fire ceapă verde
  • 300 ml smântână de gătit
  • 100 g parmezan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet.

Intr-o tigaie cu ulei încins se pun la rumenit usturoiul si baconul tăiat cubulete.

lasă 3-4 minute până ce baconul se rumeneşte frumos Si apoi se adaugă peste pastele scurse.

adaugă ouăle bătute împreună cu smântână, piperul, ceapa verde tăiată mărunt si jumătate din cantitatea de parmezan.

pun într-un vas de cuptor uşor uns, se presară restul de parmezan, se acoperă cu folie de aluminiu si se lasă la cuptor 10 minute.

Apoi, se înlătură folia si se mai coace 10 minute, ca să fie frumos rumenit preparatul.

 

Pofta buna!

 

 

 

Rețetă Cocktail Hugo – Cum să prepari un cocktail răcoritor

Rețetă Cocktail Hugo – Cum să prepari un cocktail răcoritor din: prosecco, suc de coacaze, sirop de menta, frunze de menta, lamaie, gheata. Cocktailul Hugo este o băutură răcoritoare și elegantă, perfectă pentru serile de vară sau orice ocazie specială. A fost creat inițial în Tirolul de Sud, în regiunea italiană din Alpii de Sud. […]

Sos Wasabi clasic

Sos Wasabi clasic din: pudra de wasabi, apa rece, zahar, sos de soia. Wasabi provine din Japonia și este obținut din rădăcinile plantei Wasabia japonica, cunoscută și sub numele de hrean japonez. Rădăcinile sunt zdrobite pentru a produce o pastă sau pulbere verde.   Ingrediente: 2 linguri de pudră de wasabi 2 linguri de apă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.