Cialada cu fructe si crema Chantily

Printeaza

 Cialada cu fructe si crema Chantily din: unt, faina, zahar, ou, frisca, fructe de sezon.

Ingrediente:Cialada cu fructe si crema Chantily

  • 50 gr unt
  • 90 gr faina
  • 90 gr zahar
  • 2 galbenusuri de ou
  • 50 g frisca
  • 40 gr fructe de sezon

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul, făina şi zahărul, se obţine un amestec şi se pune la cuptor timp de 10 minute. Zahărul, făina, laptele împreună cu gălbenuşurile se ames­tecă până când ajung la o anumită consistenţă şi se adaugă 50 grame de frişcă la final.

Se lasă la frigider, cel puţin o oră jumate. Se montează, Cialda este umplut cu cremă şi decorat cu fructele.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.