Tarta cu cirese, ciocolata si nuca de cocos

Printeaza

Tarta cu cirese, ciocolata si nuca de cocos din: nuca de cocos, zahar, oua, cirese, ciocolata.

 

Ingrediente:

  • 200 g nucă de cocos deshidratată
  • 85 g de zahăr fin
  • 2 ouă bătute
  • 200 g de ciocolată albă, tocată grosier
  • 85 g de cireşe glasate, tăiate pe jumătate

 

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 180° C/gaz 4. Se tapetează o tavă de 20x30cm cu hârtie de copt.

Se amestecă într-un bol nuca de cocos, zahărul, ouăle, ciocolata albă şi cireşele glasate până ce se omogenizează.

Se coace 20 de minute până prinde o culoare auriu-maronie.

Se lasă la răcit în tavă, după care se taie în felii.

Tarta cu cirese, ciocolata si nuca de cocos

Tarta_cu_cirese_ciocolata_si_nuca_de_cocos

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.