Fava greceasca

Printeaza

Fava greceasca din: linte, ceapa, suc de lamaie, piper, ulei de masline.

Ingrediente:Fava greceasca

  • 500 g de linte galbenă
  • 1 ceapă medie
  • sucul de la 1 lămâie
  • ulei de măsline
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală lintea şi se pune la fiert într-o cratiţă, cu cinci căni de apă, la foc mic, cel puţin 30 de minute. Se curăţă spuma de deasupra.

Se ia de pe foc lintea când este moale şi se bate cu mixerul până devine cremoasă. Se adaugă uleiul de măsline, sucul de lămâie, se asezonează şi se mai mixează puţin pentru omogenizare.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.