Fenicul prajit cu rosii si masline

Printeaza

Fenicul prajit cu rosii si masline din: cartofi, fenicul, ulei de masline, rosii, masline.

Ingrediente:Fenicul_prajit_cu_rosii_si_masline

  • 500 g de cartofi noi
  • 3 bulbi mari de fenicul
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 250 g de roşii cherry tăiate pe jumătate
  • 50 g de măsline negre mici

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii cam 8 minute, până devin fragezi.

Se încinge cuptorul la 190° C/gaz 5.

Se taie feniculul în sferturi, apoi se îndepărtează miezul tare. După care se taie felii şi se pune într-o tavă, împreună cu uleiul de măsline, sare şi piper.

Se amestecă şi se dă la cuptor 20-25 de minute până începe să se înmoaie. Se adaugă roşiile, măslinele şi cartofii şi se amestecă bine.

Se mai lasă tava în cuptor 10-15 minute, până ce feniculul devine fraged, un pic crocant.  Se răstoarnă într-un vas cald pentru servit.

Fenicul prajit cu rosii si masline

Fenicul_prajit_cu_rosii_si_masline

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.