Reteta biscuiti spritati

Printeaza

Reteta biscuiti spritati din: faina, drojdie, unt, zahar, suc de portocale, ulei.

 

Ingrediente:

  • 300 g făină
  •  1 pliculeţ drojdie uscată
  •  125 g unt
  • 65 g zahăr
  •  60 ml suc de portocale
  •  70 ml ulei

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amestecă untul şi zahărul până se topeşte zahărul.

Apoi, se adaugă sucul de portocale, uleiul şi drojdia. Se amestecă bine.

Se adaugă făina puţin câte puţin, până ce totul se transformă într-un aluat care se lucrează uşor.

Cu o seringă de şpriţat se fac grămăjoare din aluat şi se pun în tava de aragaz, tapetată cu hârtie de copt.

Se dă tava timp de 20 de minute la cuptor.

 

Reteta biscuiti spritati

Reteta_biscuiti_spritati

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.