Supa de spanac, cu busuioc si nucsoara
PrinteazaSupa de spanac, cu busuioc si nucsoara din: spanac, ceapa, usturoi, ulei de masline, busuioc, camembert, nucsoara, sare, piper, paine.
Ingrediente:
- 250 g spanac congelat
- 1 ceapă
- 1 căţel de usturoi
- 4 linguri ulei de măsline
- 600 ml supă de pui instant
- 1 legătură busuioc
- 200 g camembert
- nucşoară măcinată
- sare
- piper
- 2 felii de pâine toast
Mod de preparare:
Spanacul îl decongelezi. Cureţi ceapa şi usturoiul şi le toci mărunt, apoi le căleşti în uleiul de măsline.
Adaugi spanacul, torni supa şi laşi să fiarbă 15 minute.
Busuiocul spălat îl tai mărunt şi îl amesteci în spanac. Opreşti câteva frunzuliţe pentru ornat.
Cureţi brânza de coajă, o pasezi şi o adaugi în supă. La final pasezi totul şi condimentezi cu sare, piper şi nucşoară după gust.
Pâinea o cureţi de coajă, o tai cubuleţe şi o rumeneşti în ulei de măsline.
La servire, adaugi deasupra crutoanele.
Pofta buna!