Cosulete aperitiv

Printeaza

Cosulete aperitiv din: branza, oua, mascarpone, cascaval, parmezan, telemea, sare, nucsoara, unt, lapte, faina.

Ingrediente:Cosulete_aperitiv

  • 100 g brânză dulce
  • 8 ouă
  • 350 g mascarpone
  • 200 g caşcaval ras
  • 100 g caşcaval afumat ras
  • 100 g parmezan
  • 50 g telemea
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 200 g făină, amestecată cu 4 g praf de copt

Pentru sosul bechamel:

  • 50 g unt
  • 300 ml lapte
  • 1 lingură făină
  • 100 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Spumezi 250 g mascarpone şi adaugi gălbenuşurile, pe care le baţi cu sare, nucşoară şi piper. Amesteci cu făină şi faci o pastă, la care adaugi brânzeturile tăiate cubuleţe sau rase. Baţi spumă tare şi astfel se amestecă toate.

Pasta o pui în 24 de forme-coşuleţ, pe care le dai la cuptorul încălzit la 180 de grade şi le laşi aproximativ 30 de minute. Când sunt calde încă, pui deasupra sos Bechamel, făcut din 50 g unt, 300 ml lapte, 1 lingură rasă de făină, în care topeşti 100 g mozzarella.

Cu poşul ornezi cu o pastă de brânză, făcută din 100 g mascarpone şi 100 g brânză dulce, sare şi praf de piper alb. Presari apoi diferite seminţe: de susan, de in, de chimion.

Cosulete aperitiv

Cosulete_aperitiv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.