Supa chinezeasca de paste
PrinteazaIngrediente:
- 300 g piept de pui
- 4 cepe verzi
- 1 lingura de ulei
- 400 g legurme congelate (amestec asiatic)
- 1,21 supa
- 150 g paste (paste chinezesti cu ou)
- sos soia
- piper
Mod de preparare:
Spalati pieptul de pui bine, cu apa rece. Uscati-l pe un servet de bucatarie, apoi taiati-l cubulete potrivitei.
Pregatiti ceapa si taiati-o bucati. Incingeti uleiul intr-un vas mai mare si prajiti carnea acolo, amestecand continuu pentru a nu se arde.
Adaugati ceapa, caliti-o impreuna cu pieptul de pui, iar la final adaugati legumele congelate. Turnati supa, dati in fiert, acoperiti cu un capac si lasati totul sa fiarba 7-8 minute.
Intre timp, fierbeti pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet, apoi lasati-le sa se scurga si turnati-le in supa. Condimentati supa cu sos soia si cu piper.
Supa chinezeasca de paste
Pofta buna!