Vinete cu cascaval la cuptor

Printeaza

Vinete cu cascaval la cuptor din: vinete, rosii, cascaval, usturoi, patrunjel, busuioc, otet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vinete cu cascaval la cuptor

  • 2 vinete
  • 3 roşii
  • 100 g caşcaval
  • 3 căţei de ustu­roi
  • 1 legătură pătrunjel
  • busuioc
  • 2 linguriţe oţet
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai vinetele felii, le presari cu sare şi le prăjeşti în 3 linguri ulei, la foc iute. în acest timp amesteci oţetul cu jumătate de pahar de apă, îl torni peste vinete şi le laşi să fiarbă puţin. Amesteci busuiocul cu pătrunjelul tocat, usturoiul pisat, sare şi piper după gust şi o lingură de ulei.

După ce s-au înmuiat, scoţi vinetele, întinzi pe fiecare felie o linguriţă din sosul de verdeaţă, pui câte o felie de caşcaval şi una de roşie şi le dai pe toate la cuptor pentru 5 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.