Salata de vinete cu branza

Printeaza

Salata de vinete cu branza din: vinete, dovlecei, ceapa, maioneza, sare, ulei.

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 1 dovle­cel
  • 1 ceapă
  • 3 linguri telemea rasă
  • 3 linguri maioneză
  • sare
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Salata de vinete cu branza: Coci vinetele pe aragaz, apoi le presari cu sare şi le laşi să se răcească acoperite cu un prosop curat.

Cureţi dovlecelul, îl fierbi în apă cu sare şi fiert îl pasezi. După ce s-au răcit puţin vinetele, le decojeşti şi le laşi să se scurgă.

Le toci apoi ca pentru salată, le amesteci cu dovlecelul pasat şi le freci cu un praf de sare şi 2-3 linguri de ulei 5 minute.

Adaugi apoi maioneza, brânza rasă şi ceapa tocată, ames­teci, aşezi salata pe o farfurie şi o decorezi cu felii de roşii.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.