Inghetata de mere

Printeaza

Inghetata de mere din: mere, zeama de lamaie, zahar.

Ingrediente:

  • 1 kg mere
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 100 g zahăr

 

Mod de preparare:

Inghetata de mere: Speli merele, le cureţi de coajă, le stropeşti cu zea­ma de lămâie, adaugi zahărul şi amesteci până se omogenizează.

Pui piureul obţinut într-un vas şi îl dai la congelator pentru 4-5 ore.

Când e gata scoţi globuleţe cu lingura specială de îngheţată, le aşezi într-o cupă şi decorezi cu scorţişoară, frişcă şi stafide, după gust.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.