Reteta cordon bleu

Printeaza

Reteta cordon bleu din: piept de pui, sunca, branza topita, ou, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 felii piept de pui
  • 4 felii şuncă
  • 4 felii brânză topită sau caşcaval
  • un ou
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fiecare bucată de carne se taie în două pe lung şi se presară cu sare si piper. Pe o bucată de carne se pune o felie de şuncă, apoi una de brânză şi se acoperă cu altă bucată de carne.

Fiecare pacheţel astfel format se trece prin ou şi pesmet. Se prăjesc în ulei şi se scot pe şervete de hârtie.

Reteta cordon bleu

Reteta_cordon_bleu

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.