Sos intens aromat

Printeaza

Sos intens aromat din: ulei, usturoi, rozmarin, masline, rosii, cinzano, sare, piper, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură cu rozmarin proaspăt tocat
  • 75 g măsline negre
  • 400 g roşii cherry
  • 75 ml cinzano
  • sare
  • piper
  • pătrunjel proaspăt tocat

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul, adaugi rozmarinul şi usturoiul şi laşi câteva secunde, până ce uleiul prinde gust.

Scoţi apoi usturoiul şi rozmarinul şi pui roşiile tăiate jumătăţi.

Le laşi pe foc 2 minute, adaugi cinzano şi înăbuşi 1 minut. Adaugi măslinele fără sâmburi şi mai fierbi, să mai scadă puţin.

Presari sare şi piper, iar la urmă pătrunjelul tocat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

retete

Lebar de Porc în Sos Aromat

Lebar de Porc în Sos Aromat din: lebar de porc, ceapa, usturoi, foi de dafin, piper negru, ulei de masline, vin alb, supa de pui, sare, piper, frunze de patrunjel. Lebarul de porc este un preparat bogat în istorie și gust, apreciat în multe bucătării tradiționale din lume. Această rețetă de lebar de porc aduce […]

retete

Pastramă de Oaie în Sos Aromat

Pastramă de Oaie în Sos Aromat din: pastrama de oaie, miere, otet balsamic, rozmarin, usturoi, sare de mare, piper negru. Redescoperiți plăcerea gustului autentic cu această rețetă unică de pastramă de oaie în sos aromat, coaptă la cuptor. Inspirată din tradiția culinară românească și imbogățită cu un aer modern, această rețetă este perfectă pentru a […]

 

Sosuri

Sos de Mango pentru Pește sau Fructe de Mare

Sos de Mango pentru Pește sau Fructe de Mare din: mango, ceapa rosie, ardei gras, ceapa verde, ardei iute, suc de lime, coriandru, sare, piper.   Ingrediente: 1 mango matur, curățat și tăiat cubulețe 1/4 ceapă roșie, tăiată fin 1/4 ardei gras roșu, tăiat cubulețe 1/4 ardei gras galben, tăiat cubulețe 1/4 ceapă verde, tăiată […]

Sosuri

Salsa de Ceapă Roșie și Mango: O Explozie de Arome Tropicale

Salsa de Ceapă Roșie și Mango: O Explozie de Arome Tropicale din: ceapa rosie, mango, ardei iute, coriandru, suc de lime, sare, piper. Salsa de ceapă roșie și mango este o combinație a aromelor tropicale și picante care provine din bucătăria latino-americană, mai ales din zonele cu influență caribbeană.   Ingrediente: 1 ceapă roșie, tăiată […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.