Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]
Negresa cu ciocolata amaruie
PrinteazaNegresa cu ciocolata amaruie din: ciocolata, faina, zahar, praf de copt, margarina, sare, nuca, apa.
Ingrediente:
- 200 g ciocolată amăruie de post
- 125 g făină
- 150 g zahăr pudră
- o linguriţă praf de copt
- un praf sare
- 50 g margarina
- 50 g nucă
- 100 ml apă sau lapte de soia
Mod de preparare:
Se topeşte la bain-marie ciocolata ruptă bucăţi amestecată cu margarina.
Se amestecă zahărul, praful de copt, praful de sare şi făina şi apoi se adaugă crema de ciocolată uşor răcorită şi nucile tăiate mărunt.
Se diluează apoi cu apă sau lapte de soia şi se toarnă aluatul într-o formă unsă cu unt. Se dă la cuptor pentru 20 de minute.
Pofta buna!
Negresa cu fulgi de ovaz
Negresa cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ulei, ciocolata, vanilie, oua, sare. Ingrediente: Pentru baza crocantă: 200 g fulgi de ovăz 100 g făină 150 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 200 g unt 1 lingură ulei pentru tavă Pentru negresa: 150 g ciocolată neagră 250 g […]
Negresa cu cirese
Negresa cu cirese din: ciocolata, unt, oua, faina, zahar, praf de copt, cacao. Ingrediente: 160 g ciocolată neagră 15 g unt 3 ouă 200 g zahăr brun 100 g făină 1/2 linguriţă cu praf de copt 2 linguri cu cacao un praf de sare 100 g nuci braziliene, rumenite şi tăiate mărunt 1 cutie cu […]