Vinete umplute cu tofu

Printeaza

Vinete umplute cu tofu din: branza tofu, vinete, dovlecei, ardei, ulei, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g brânză tofu afumată
  • 2 vinete mari
  • un dovlecei
  • un ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 crenguţe cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie în două pe lung şi cu o linguriţă se golesc de miez. Dovlecelul se taie rondele şi se amestecă bine cu miezul vinetelor, brânza de soia, ardeiul gras tăiat fâşii subţiri.

Se presară cu sare, piper şi se stropesc cu o lingură de ulei. Se amestecă şi se umplu jumătăţile de vinete care se ung şi ele cu restul de ulei.

Se aşază într-o formă de copt, se toarnă puţină apă, se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute. Se aduc la masă presărate cu cimbru.

Vinete umplute cu tofu

Vinete_umplute_cu_tofu

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.