Vinete umplute cu tofu
PrinteazaVinete umplute cu tofu din: branza tofu, vinete, dovlecei, ardei, ulei, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 250 g brânză tofu afumată
- 2 vinete mari
- un dovlecei
- un ardei gras
- 2 linguri ulei
- 2-3 crenguţe cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinetele se taie în două pe lung şi cu o linguriţă se golesc de miez. Dovlecelul se taie rondele şi se amestecă bine cu miezul vinetelor, brânza de soia, ardeiul gras tăiat fâşii subţiri.
Se presară cu sare, piper şi se stropesc cu o lingură de ulei. Se amestecă şi se umplu jumătăţile de vinete care se ung şi ele cu restul de ulei.
Se aşază într-o formă de copt, se toarnă puţină apă, se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă la cuptor pentru 30 de minute. Se aduc la masă presărate cu cimbru.
Vinete umplute cu tofu
Pofta buna!