Rulouri de ardei marinati

Printeaza

Rulouri de ardei marinati

Rulouri de ardei marinati din: ardei grasi, piept de pui, smantana, cimbru, sare, piper, usturoi, otet, marar.

 

Ingrediente:

  • 4 ardei graşi divers coloraţi
  • 1 piept de pui
  • 100 g smântână
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 2 linguri oţet
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Coci ardeii, îi presari cu sare, îi acoperi cu un prosop curat şi-i laşi să se răcească. îi cureţi apoi de pieliţe şi cotoare şi-i tai în jumătate pe lungime. Faci un sos din usturoiul curăţat şi tăiat bucăţele, 3 linguri ulei, oţet, sare şi piper şi laşi ardeiul să se marineze în acest sos de seara până dimineaţă.

A doua zi scoţi ardeiul într-o strecurătoare şi-l laşi să se scurgă. Tai fâşii carnea de pui şi le prăjeşti în ulei încins.

Pui pe fiecare ardei câte o fâşie de pui prăjit şi o prinzi cu o scobitoare. Aşezi rulourile pe un platou şi le acoperi cu un sos făcut din smântână amestecată cu cimbru, mărar, sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.