Placintele cu carne tocata de pui

Printeaza

Placintele cu carne tocata de pui din: aluat foitaj, piept de pui, ceapa, ardei, patrunjel, ou, lapte, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Placintele_cu_carne_tocata_de_pui

  • un pachet aluat foitaj
  • un piept de pui
  •  o ceapă
  • un ardei gras
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • un ou pentru copt
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa şi ardeiul se pun la călit, timp în care se toacă bine carnea.

Când legumele s-au înmuiat, se adaugă cargea tosată si se amestecă periodic. E gata când e foarte bine scăzut totul, se potriveşte de sare, piper şi pătrunjel.

Aluatul se pune pe masă, se întinde puţin şi se taie după dorinţă şi imaginaţie. Se umple cu umplutura de carne.

Se rulează sau se împachetează, se aşază plăcinţelele în tavă, se ung cu ou bătut cu lapte şi se lasă la cuptor 20 de minute.

Placintele cu carne tocata de pui

Placintele_cu_carne_tocata_de_pui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.