Sarmale de Post cu Bulgur și Spanac din: varza murata, bulgur, spanac, dovlecel, ardei, ulei de avocado, sare, piper, menta, coriandru. Această variantă a sarmalelor de post îmbină bulgurul bogat în fibre cu frunzele verzi de spanac, aducând un plus de sănătate și gust în acest preparat tradițional. Perfectă pentru cei care doresc să experimenteze […]
Mancarica de spanac
PrinteazaMancarica de spanac din: spanac, ardei, ceapa, telina, ulei, bulion, cascaval, boia, sare, piper.
- 1,25 kg spanac
- 4 ardei graşi
- 3 cepe roşii mari
- 1/2 rădăcină ţelină
- 4 linguri ulei
- 150 ml bulion
- 200 g caşcaval
- 1/2 lingură boia
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi spanacul, îl speli, îl scurgi de apă, apoi îl fierbi aproximativ 5 minute.
Tai ardeii felii, cepele şi ţelina le căleşti în ulei. Jumătate din cantitatea de spanac o pui într-un vas termorezistent, presari sare şi piper şi stropeşti cu bulion.
Aşezi deasupra amestecul de legume călite, torni bulion, presari caşcaval ras, apoi adaugi restul de spanac, după care dai vasul la cuptor pentru 45 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Spanac Sănătos și Savuros
Spanac Sănătos și Savuros din: spanac, usturoi, ulei de masline, sare, piper, nucsoara. Descoperiți această rețetă delicioasă de spanac proaspăt, care combină perfect nutrienții esențiali cu un gust de neuitat. Pregătirea este simplă și rapidă, iar rezultatul este un fel de mâncare perfect atât pentru o masă de prânz cât și pentru cină. Ingrediente: […]
Pofta buna!