Placinta cu cartofi si marar din: faina, apa calduta, drojdie, sare, zahar, ou, cartofi, ulei, marar, ceapa. Ingrediente: pentru aluat: 500 g faina 300 ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 1 praf sare 1 lingurita zahar 1 ou pentru umplutura: 1 kg cartofi 6 linguri ulei piper sare 2 legaturi marar 2 cepe 1 […]
Plăcintă oltenească de praz şi cartofi din: aluat de placinta, oua, cartofi, praz, smantana, cascaval, sare, piper, ulei. Ingrediente: 500 g aluat de placinta din comert 2 oua 6 cartofi nefierti 1 fir praz 200 g smantana 150 g cascaval sau telemea mai grasa sare piper putin ulei Mod de preparare: Tai prazul rondele […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.