Snitel vienez in pesmet

Printeaza

Snitel vienez in pesmet din: piept de curcan, oua, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 felii piept de curcan
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 100 g pesmet
  • ulei sau unt pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se bate uşor cu ciocanul pentru carne şi apoj se presară cu sare şi piper pe ambele părţi.

pun făina şi pesmetul în farfurii separate şi un al treilea vas cu ouăle bătute.

trec bucăţile de carne întâi prin făină, apoi prin ouă şi apoi prin pesmet.

prăjesc în mult unt topit sau unt amestecat cu ulei.

 

Pofta buna!

 

 

Tacos autentic mexican: deliciul la tine acasă

Tacos Autentic Mexican: Deliciul la Tine Acasă. Taco, acest delicios preparat mexican, s-au bucurat de o popularitate în creștere în întreaga lume datorită gustului lor inconfundabil și versatilității lor. Istoria Tacos: Tacos au o istorie fascinantă care se întinde pe mai multe secole. Originea lor exactă este încă în dezbatere, dar se crede că tacos […]

Tocanita cu carne de miel

Tocanita cu carne de miel din: carne de oaie sau miel, orez, linte, garam masala, nucsoara, seminte de mustar, pudra de coriandru, pudra de chimion, pudra de chili, ceapa, turmeric, rosii, ghimbir cu usutroi suc de limeta, frunze de coriandru, unt, sare. Este un preparat traditional din India care este foarte populara in timpul festivalelor, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.