Supa italiana de iarna

Printeaza

Supa italiana de iarna din: morcovi, gulie, telina, rosii, fasole, ardei, sfecla, patrunjel, cascaval ulei.

Ingrediente:Supa italiana de iarna

  • 3 morcovi
  • 1 gulie
  • 1ţelină
  • 2 roşii în bulion
  • 100 g fasole albă fiartă
  • ardei gras roşu
  • sfeclă roşie
  • 1 legătură pătrunjel
  • 50 g caşcaval
  • ulei dacă se poate din sâmburi de măsline

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi pe foc cu ulei şi puţină apă. Când s-a înmuiat, adaugi şi celelalte legume curăţate şi tăiate cubuleţe sau bastonaşe.

Acoperi vasul,torni apă să le cuprindă pe jumătate şi laşi să fiarbă 30 de minute. Apoi, adaugi pastele făinoase şi laşi din nou să fiarbă fără capac. După 10 minute pui fasolea, laşi să fiarbă 5 minute şi opreşti focul. Răzui caşcaval în fiecare farfurie când aduci supa la masă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ca tot vine iarna, o sa fac si eu supa asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.