Drob de Ciuperci de Post din: ciuperci, morcovi, ceapa, usturoi, nuci, pesmet, ulei, patrunjel, sare, piper, paprika, sos de soia. Drob de ciuperci de post este o reinterpretare vegetariană a tradiționalului drob, oferind o opțiune deosebit de savuroasă și sănătoasă pentru perioadele de post sau pentru cei care adoptă o alimentație bazată pe plante. Combinând […]
Drob de stevie – usor de preparat
PrinteazaDrob de stevie din: stevie, oua, marar, ceapa verde, piper, sare, faina, ulei.
Ingrediente:
- 5-6 legături ştevie
- 2 ouă
- 1 legătură mărar
- 1 legătură ceapă verde
- piper
- sare
- 1 lingură făină
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Pui o cratiţă cu apă pe foc, iar când dă în clocot, pui ştevia aleasă înainte şi spălată. După ce s-a opărit bine, scurgi ştevia bine, o toci mărunt şi o pui într-un castron mai mare.
Separat, baţi 2 ouă, pui piper, ceapa verde tocată, mărarul tocat şi puţină făină. Amesteci bine, torni compoziţia peste ştevia tocată şi amesteci din nou bine.
Iei o cratiţă mai adâncă, în care pui ulei, iar când acesta se încinge, torni compoziţia şi potriveşti gustul de sare.
După ce s-a prăjit pe o parte, întorci şi pe partea cealaltă. Serveşti drobul de ştevie cald.
Drob de stevie – usor de preparat
Drob de ciuperci cu ceapa si oua
Drob de ciuperci cu ceapa si oua din: ciuperci, ceapa, oua, faina, marar, patrunjel, condimente, piper. Durata: aproximativ 45 de minute. Ingredinte: 2 cutii ciuperci taiate 5 cepe potrivite 3 oua 3 linguri faina marar patrunjel condimente piper Mod de preparare: Se toaca ceapa marunt (sau se da prin masina de tocat), se […]
Drob de legume și quinoa cu ciuperci si masline
Drob de legume și quinoa cu ciuperci si masline din: quinoa, morcovi, telina, ciuperci, masline, ardei gras, patrunjel, marar, sare si piper. Ingrediente: 1 cană quinoa 2 morcovi 1 țelină de dimensiune mijlocie 1 legătură ceapă verde 200 g ciuperci 100 g măsline 1 ardei gras roșu 1 legătură pătrunjel 1 legătură mărar sare piper […]
Pofta buna!