Supa rapida de legume

Printeaza

Supa rapida de legume din: ceapa, morcovi, telina apio, dovlecei, cartofi, unt, supa de legume, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa rapida de legume

  • ceapă
  • 3 morcovi
  • 1 tijă de ţelină verde (apio)
  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi
  • 4 linguri de unt
  • 1,5 I supă de legume
  • 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi morco vii şi se taie rondele. Se curăţă ţelina, se spală şi se taie cuburi. Se curăţă dovleceii şi se taie felii. Se curăţă cartofii şi se taie cuburi.

Se încinge untul într-o oală mare, apoi se adaugă legumele. Se călesc legumele timp de circa 5 minute, amestecând continuu, după care se toarnă supa de legume. Se fierbe supa timp de circa 30 de minute, până când legumele sunt fierte, dar încă ferme.

Supa se asezonează cu sare şi piper şi se serveşte cu pătrunjel presărat deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.