Hopping John

Printeaza

Hopping John din: fasole, costita afumata, ardei, ceapa, orez, ulei, piper Cayenne, sare, piper.

Ingrediente:Hopping John

  • 175 g fasole uscată boabe
  • 125 g costiţă afumată
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapă mare
  • 200 g orez natur
  • 1 linguriţă de ulei
  • 1 priză de piper Cayenne
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se lasă peste noapte fasolea la înmuiat în apă, după care, în ziua următoare se spală şi se scurge. Se taie cubuleţe costiţa, se curăţă ardeiul şi se toacă. Se curăţă ceapa şi se toacă.

Intr-o oală mare se pun fasolea, cubuleţele de costiţă, ardeiul şi ceapa, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert circa două ore, până când fasolea s-a înmuiat. Dacă este necesar, se completează cantitatea de apă.

Se fierbe orezul într-o altă oală, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Apoi, se adaugă peste fasole orezul, uleiul şi condimentele, se amestecă şi se lasă totul să clocotească la foc mic, până când se resoarbe tot lichidul rămas.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.