Coasta de porc la cuptor

Printeaza

Coasta de porc la cuptor din: coasta de porc, vin, bors, delikat, usturoi, ulei, patrunjel.Coasta de porc la cuptor

Ingrediente:

  • 1,5 coastă de porc
  • 200 ml vin roşu
  • 1/2 I borş
  • 1 lingură Delikat
  • căpăţână usturoi
  • ulei
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

In borş amestecat cu o cană de apă şi Delikat pentru pui la fiert coastele. Le laşi să fiarbă circa 30 de minu­te. Intre timp, cureţi usturoiul, îl pisezi şi îl amesteci cu oţetul.

Scoţi coas­tele din apă, le usuci cu şervete de hârtie şi le ungi cu pasta de usturoi cu oţet. Le dai la frigider pentru 30 de minute. Apoi, aşezi coastele într-o tavă, pui ulei, vin şi pătrunjel şi dai la cuptor. Din când în când le stropeşti cu sosul care se formează în tavă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.