Coasta de porc la cuptor
PrinteazaCoasta de porc la cuptor din: coasta de porc, vin, bors, delikat, usturoi, ulei, patrunjel.
Ingrediente:
- 1,5 coastă de porc
- 200 ml vin roşu
- 1/2 I borş
- 1 lingură Delikat
- căpăţână usturoi
- ulei
- pătrunjel
Mod de preparare:
In borş amestecat cu o cană de apă şi Delikat pentru pui la fiert coastele. Le laşi să fiarbă circa 30 de minute. Intre timp, cureţi usturoiul, îl pisezi şi îl amesteci cu oţetul.
Scoţi coastele din apă, le usuci cu şervete de hârtie şi le ungi cu pasta de usturoi cu oţet. Le dai la frigider pentru 30 de minute. Apoi, aşezi coastele într-o tavă, pui ulei, vin şi pătrunjel şi dai la cuptor. Din când în când le stropeşti cu sosul care se formează în tavă.
Pofta buna!