Tortilla cu vinete

Printeaza

Tortilla cu vinete din: vinete, ceapa, ulei de malsine, oua, sare.

Ingrediente:Tortilla_cu_vinete

  • 500 g vinete
  • 1 ceapă mare
  • ulei de măsline
  • 5 ouă
  • sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă, se spală şi se taie felii, se sărează şi se lasă să se odihnească 10 minute. Ceapa se cojeşte, se taie inele şi se prăjeşte în ulei.

Se adaugă vinetele, după ce au fost şterse de apă, şi se rumenesc într-o cantitate suficientă de ulei. Când sunt gata, se scot şi se scurg bine de grăsime.

In continuare, vinetele se înglobează în ouăle bătute bine. Se sărează şi se prăjeşte totul timp de 5 minute într-o tigaie cu ulei.

Se face focul mai mic, apoi tortilla se întoarce şi se rumeneşte şi pe cealaltă parte. Se taie triunghiuri şi se serveşte rece.

Tortilla cu vinete

Tortilla_cu_vinete

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.