Castraveti inabusiti cu carne tocata

Printeaza

Castraveti inabusiti cu carne tocata

O reteta de castraveti inabusiti cu carne tocata de vita, ceapa, slanina, ulei, sare, piper, praf de curry, zeama de legume si marar.

Ingrediente:

  • 30 g slanina
  • 2 cepe
  • 4 castraveti mijlocii inabusiti
  • 1 lingura rasa de ulei
  • 400 g carne tocata de vita
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingurita praf de Curry
  • 125 ml zeama de legume ( din delikat sau borcan)
  • 3 linguri rase de marar taiat marunt, marar pentru ornat

 

Mod de preparare:

Se taie slanina cuburi. Ceapa se taie ma­runt. Castravetii se curata de coaja, se taie in doua pe lungime si se indeparteaza seminte-le cu ajutorul unei lingurite. Se taie castra­vetii in bucatele mai mici.

Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se prajeste slanina in el. Se adauga carnea to­cata si amestecand continuu se prajeste.

Se adauga ceapa si castravetii si se prajesc putin toate. Se condimenteaza cu sare, piper si praf de Curry.

In final se toarna zeama si se fierbe totul sub capac, la foc potrivit 5-7 minute, se ada­uga pe urma mararul. Se orneaza cu marar

Castraveti inabusiti cu carne tocata

Castraveti inabusiti cu carne tocata1.jpg Castraveti inabusiti cu carne tocata3.jpg Castraveti inabusiti cu carne tocata2.jpg Castraveti inabusiti cu carne tocata.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.