Reteta chipsuri

Printeaza

Reteta chipsuri din: cartofi, ulei, albus, boia, ienibahar, sare, piper.

Ingrediente:Reteta chipsuri

  • ulei pentru tavă
  • 4 cartofi dulci
  • 2 albuşuri
  • 1-2 linguri de boia
  • 1 priză de ienibahar
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Cuptorul se preîncălzeşte la 225°C. Se unge o tavă cu ulei. Cartofii dulci se cojesc, se spală şi se taie felii subţiri.

Albuşurile se bat bine cu boiaua şi cu ienibaha-rut. Cartofii se amestecă bine cu această marinadă, astfel încât să fie acoperiţi pe toate părţile.

Chipsurîle se aşează pe tava unsă. Se rumenesc în cuptorul preîncălzit la 225°C circa 30-35 de minute. Când sunt gata, se scot şi se presară cu sare şi cu piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.