Salata de ridichi cu dressing de iaurt
PrinteazaSalata de ridichi cu dressing de iaurt din: morcovi, conopida, ridichi, castravete, rosii, salata verde, patrunjel, marar, iaurt, maioneza, lamaie, miere, piper.
- 2 morcovi mari
- 200 g bucheţele de conopidă congelată
- 2 legături ridichi roşii
- 1 castravete
- 4 roşii cherry
- 1 salată verde mică
- 5 fire de pătrunjel
- 2 fire de mărar
Pentru dressing:
- 100 g iaurt vegetal natur
- 1 lingură maioneză vegetală
- 1 lamaie verde
- 1 linguriţă miere
- piper alb proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Opăreşti timp de 4-5 minute bucheţelele de conopidă, apoi le scurgi.
Pentru dressing, amesteci iaurtul din lapte de soia cu mierea, maioneza vegetală, coaja fin rasă şi zeama de lămâie verde şi condimentezi sosul cu piper proaspăt măcinat.
Cureţi şi speli legumele proaspete şi verdeţurile. Dai morcovii pe răzătoarea mare, rupi salata în fâşii, tai ridicpile şi castravetele în rondtele fine, roşiile în jumătăţi, iar verdeaţa mărunt.
Intr-un bol, amesteci delicat conopida răcită, legumele şi verdeţurile proaspete şi le stropeşti cu dressingul.
Salata de ridichi cu dressing de iaurt
Pofta buna!