Cheeseburgeri de casa
PrinteazaCheeseburgeri de casa din: carne tocata, chifle, branza topita, ceapa, salata, muraturi, ketchup, ulei.
Ingrediente:
- 400 g carne tocată
- 4 chifle
- 4 felii brânză topită
- o ceapă feliată
- salată verde
- murături
- 4 linguri ketchup
- o lingură ulei
Mod de preparare Cheeseburgeri de casa:
Carnea se împarte în patru, se modelează patru chiftele mari care se rumenesc într-o tigaie cu ulei. Se presează uşor cu o paletă.
După 3-5 minute de prăjit pe o parte, se întorc, se mai lasă 3-5 minute.
Se adaugă apoi pe fiecare chiftea câte o felie de brânză topită.
Se taie chifla în două, se garniseşte cu salată, ceapă, murături, ketchup, se pune câte o chiftea şi se serveşte imediat.
Pofta buna!
Foarte buni