Masline in suc de portocale
PrinteazaMasline in suc de portocale din: masline, portocala, lamaie, piper.
- 200 g măsline negre la borcan
- 1 portocală netratată
- 1 lămâie netratată
- piper negru
Mod de preparare:
Măslinele se scurg bine într-o strecurătoare, apoi se aşează într-un recipient cu capac. Portocala şi lămâia se spală cu apă fierbinte, se şterg cu grijă, apoi se rad cojile.
Coaja rasă de lămâie şi de portocală se presară peste măsline. Lămâia şi portocala se storc, apoi se toarnă 2-3 lingurî de zeamă în recipient.
Se presară pe deasupra mult piper proaspăt măcinat. Se închide bine recipientul şi se scutură cu putere. Măslinele se lasă să stea minim 2 zile înainte de a fi consumate. Intre timp se mai scutură de câteva ori recipientul.
Masline in suc de portocale
Pofta buna!