Salata rapida cu fenicul

Printeaza

Salata rapida cu fenicul din: fenicul, portocala, grepfrut, ridichi, sfecla, salata verde, branza feta, mustar, miere, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:Salata rapida cu fenicul

  • 1/2 bulb fenicul
  • 1/2 portocală
  • 1/2 grepfrut
  • 4-5 ridichi
  • 2 căpăţâni sfeclă gata fiartă
  • salată verde, după gust
  • 100 g brânză feta

Pentru sos:

  • o linguriţă muştar
  • o linguriţă miere
  • o lingură ulei
  • o lingură oţet balsamic
  • un praf sare
  • un praf piper

 

Mod de preparare:

Bulbul de fenicul se curăţă de învelişul exterior şi se trece prin râzătoare.

Sfecla se taie felii. Se curăţă de coajă şi filamentele albe portocala şl grepfrutul.

Se feliază ridichiile.

Se pun toate legumele şi fructele într-un vas cu salată verde şi se fărâmiţează brânza feta deasupra.

Ingredientele pentru sos se amestecă şi se aduc la masă separat, să se servească fiecare, după gust.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna salata cu fenicul 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.