Salata rapida cu fenicul
PrinteazaSalata rapida cu fenicul din: fenicul, portocala, grepfrut, ridichi, sfecla, salata verde, branza feta, mustar, miere, ulei, otet, sare, piper.
- 1/2 bulb fenicul
- 1/2 portocală
- 1/2 grepfrut
- 4-5 ridichi
- 2 căpăţâni sfeclă gata fiartă
- salată verde, după gust
- 100 g brânză feta
Pentru sos:
- o linguriţă muştar
- o linguriţă miere
- o lingură ulei
- o lingură oţet balsamic
- un praf sare
- un praf piper
Mod de preparare:
Bulbul de fenicul se curăţă de învelişul exterior şi se trece prin râzătoare.
Sfecla se taie felii. Se curăţă de coajă şi filamentele albe portocala şl grepfrutul.
Se feliază ridichiile.
Se pun toate legumele şi fructele într-un vas cu salată verde şi se fărâmiţează brânza feta deasupra.
Ingredientele pentru sos se amestecă şi se aduc la masă separat, să se servească fiecare, după gust.
Pofta buna!
Foarte buna salata cu fenicul 🙂