Frigarui de pui cu miere din: piept de pui, ulei, miere, sos de soia, usturoi, ceapa, apa, ardei iute, marar. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamina B6, niacină și fosfor, dar este săracă în grăsimi saturate. De asemenea, conține o cantitate moderată de fier și zinc.
Ingrediente:
un piept de pui
5 linguri ulei
3 linguri miere
2 linguri sos de soia
2 căţei usturoi
5 cepe mici
200 ml apă
un ardei iute
mărar
Mod de preparare:
Intr-un vas încăpător se amestecă apa, uleiul, mierea, sosul de soia şi ardeiul iute tăiat rondele.
Se adaugă cepele tăiate, usturoiul pisat şi carnea feliată subţire pe cât posibil.
Se lasă două ore la frigider şi apoi se scoate carnea din marinată şi se usucă.
Se înfige pe beţele de frigărui. Se aşază pe grătarul uşor uns cu ulei şi se unge cu serveşte cu marar.
Frigarui chinezesti de pui cu sos din: piept de pui, sos de soia, sherry, ulei de susan, zahar, piper, alune, ulei vegetal, salote, usturoi, ardei iute, sare, pasta de crab, lamaie, zahar brun, tahir, ajvar, zahar. Ingrediente: 400g file de piept de pui 4 linguri de sos de soia 2 linguri de sherry 2 linguri […]
Frigarui de pui cu ardei iute din: piept de pui, suc de lamaie, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept mare de pui sucul a două lămâi un ardei iute 3 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Carnea de pui se taie cubuleţe şi se pune într-un vas. Uleiul, ardeiul iute tăiat cât […]
Frigarui de pui dulci-acrisoare din: piept de pui, dovlecei, ananas, ceapa, ardei, sare, piper, ketchup, sirop de artar, sos de soia, otet, sos iute, coriandru. Ingrediente: 450 g de piept de pui dezosat, fără piele, tăiat cuburi 2 dovlecei mari, tăiaţi bucăţi mari 2 ceşti de bucăţi de ananas 2 cepe roşii, tăiate bucăţi mari […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.