Intr-un castron, amestecă făina cu pesmetul. Taie muşchiul de porc în felii potrivit de groase. Freacă fiecare felie cu usturoi zdrobit, după care trcece-le prin ouă bătute cu sare şi piper, apoi prin amestecul de făină şi pesmet.
Rumeneşte-le bine în baie de ulei. Scoate-le pe hârtie absorbantă pentru a scăpa de surplusul de grăsime, după calire aşază-le pe un platou.
Serveşte cu salată de roşii sau varză albă. Dacă vrei ca feliile de muşchiuleţ să fie mai crocante, înainte de a le prăji, tăvăleşte-le şi prin puţin mălai.
O reteta delicioasa de friptura de porc cu, slanina afumata, morcov, usturoi, ardei, crema de branza si ulei. Ingrediente: 1 bucată de muşchi 250 g slănină afumată 1 morcov mare 1 căţel de usturoi 3-4 ardei 1 cutie cremă de brânză cu mărar 250 g ulei Mod de preparare: Muşchiul de porc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.