Salata cu piept de pui si masline

Printeaza

Salata cu piept de pui si masline din: piept de pui, usturoi, frunze de salata, masline, portocala, otet din vin, usturoi, ulei de masline, ceapa rosie, telina, piper.

 

Ingrediente:Salata cu piept de pui si masline

  • 4 bucati piept de pui fara piele
  • 2 catei de usturoi
  • 8 foi de frunze de salata, spalate si uscate
  • 16 masline negre mari
  • 1 portocala decojita si feliata

Pentru sos:

  • 1/2 ceasca cu otet din vin
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 1 lingura de ulei de masline extra virgin
  • 1 lingura de ceapa rosie tocata marunt
  • 1 lingura de telina tocata marunt
  • piper negru dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Pentru sos, amestecati intr-un bol mic, otetul, usturoiul, uleiul de masline, ceapa, telina si piperul. Se baga la rece.

Incingeti gratarul si frecati bine pieptul de pui cu usturoi. Carnea de pui nu trebuie sa fie mai groasa de 1 cm.

Puneti-o pe gratar si lasati-o sa se patrunda bine. Cand este gata, taiati pieptul fasii.

Aranjati 2 foi de salata, 4 masline si 1/4 felii de portocale pe o farfurie. Apoi puneti puiul pe care il veti stropi cu sos.

Serviti imediat.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Salata_de_cruditati_cu_dressing_de_lapte_batut_03

Reteta zilei: Salata de cruditati cu dressing de lapte batut

Salata de cruditati cu dressing de lapte batut din: ceapa, zahar, mac, otet de vin alb, maioneza, lapte batut, lamaie, sare, piper, salata, morcov, castravete, capsuni, feta, seminte de dovleac, migdale. Ingrediente dressing:  2 linguri de ceapă tocată 1 1/2 lingurite de zahar 1 1/2 lingurite mac 12 linguri de oțet de vin alb 1/2 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.